På undervands eventyr med Brodøsen…

Klassisk Kreativt Broderi - Koral

Idag går rejsen ned på havets bund, der hvor havmænd og fruer svømmer rundt imellem farvestrålende fisk, blæksprutter og de smukkeste koraler.

Vandet smyger sig blødt om kroppen, der stiger bobler ud af snorkel systemet og lydende er helt anderledes end dem, jeg kender fra land. Der går få øjeblikke, inden jeg vender mig til at bruge kroppen og sanserne, iført våddragt, svømmefødder og iltflaske på ryggen. Men så er jeg også klar til at udforske det nye farvand…

Og sikke et univers!

Her overgår Moder jord sig på alle led og kanter.

Fiskenes og korallernes mønstre og farvesammensætning er overdådige og fuldstændig uforudsigelige.

Det er lige før jeg får ilten i den gale hals af bare overvældelse. Det er et stort slaraffenland for en Brodøse, så mange mønstre lige klar til broderi brug samlet på et sted – det er jo FANTASTISK! Hvor skal jeg dog starte….

21 dage med Broderi fortællinger – del 20
– Koralskulptur

Et lille stykke koral fra en af mine rejser tiltrak min opmærksomhed her i morges og blev dermed inspiration til en lille silke koral skulptur.

Min Broderi fantasi var hurtig i fuld firspring med nye ideer…”Du skal bare bruge lidt silketaft, organza, filt og tråd. Sy og dekorer med franske knuder, Amager syning og læg, det er super nemt- kom bare igang!”