Fra ide til broderi – Brodøsen finder sin stemme

100

It is show time

Ja, sådan en følelse har jeg i hvert fald lige idag med sommerfugle i maven der flyver forvildet rundt og spænding sitrende i kroppen.

1:Hvad skal der vises?
2: Og hvorfor?

To gode spørgsmål her er mine svar:

1: Jeg har fået en argentinsk besøgende, der til daglig er bryllups fotograf, til at tage billeder af mine broderier fra de sidste 21 dage.
For mig er det spændende, når der kommer nye kunstneriske øjne på mit arbejde. Hvilke detaljer finder denne fotograf frem, hvad skal i fokus og hvordan skal billedet skæres.
Billederne har jeg sat sammen med min historie bag de 21 Broderi fortællinger, så der kommer en sammenhæng og rød (broderi)tråd i arbejdet.

2: Min vision er at vise, hvad broderi kan bruges til af både tekstil kunst og pynt på kjoler.
Der er MANGE muligheder og det vigtigste af alt er, at kreativiteten og skaber kraften kommer højt op på din og min dagsorden.

Det at vise mit arbejde på alle de sociale medier er forholdsvis let og kræver kun få klik hist og her MEN følelsen af showtime sidder helt inde ved mit hjerte. For udover at mit arbejde bliver synlig i al offentlighed, så vises også mit hjertebarn og inderste sjæl. Det er et par følsomme poder hjertet og sjælen, der begge håber at publikummet – i dette øjeblik dig – tager godt imod forestillingen og nyder fortællingen!

Indtil vi ses så broderer jeg kærlighed ind i livets stof
og du kan sætte dig godt til rette i sædet og nyde billedernes historie!
Karenmaria

Se filmen og hør hvordan jeg har fundet min kreative stemme