Jeg indrømmer det blankt, jeg er stadig nybegynder

og i puslinge alderen, når det gælder om at sætte i-værk og følge sine drømme til mål.

Iværksætter eventyres vej er én kæmpe labyrint

  • Her er underlige gyder af ukendte ord, der lyder som volapyk og sender mig direkte ind i luskede blindgyder.
  • Der er uskrevne regler, som jeg jo ikke forstår en brik af, og derfor falder i fælden med begge ben og kæmpe bump!
  • Og der er snuble tråde ud over det hele, men når man som jeg en ivrig iværksætter går rask afsted med hovedet  højt. Ja, så hænger jeg fast i trådene, og ligger med ét lige så yndig og lang som jeg er fladt hen af jorden…

Plan A lykkes sjældent ej heller B og C, men ved du hvad? Jeg har en plan og en vision om at nå i mål, om så labyrinten skal helt frem til plan V som i VIL VIL VIL, så gør jeg det!

Og tro det eller ej, så kommer al denne labyrint vandring DIG til gode…

Hvorfor?

Jo, fordi jeg ved lige nøjagtigt, hvordan det er at være nybegynder, som du er nu med broderiet.

  • Jeg ved, hvordan du vil starte på et nyt projekt FULD af optimisme og gå på mod, for NU skal det være, det der med nål og tråd… 
  • Jeg ved, hvordan du vil føle håbløsheden snige sig ind på dig bagfra med stor styrke, når der kommer knuder på tråden. Men bare rolig – jeg hjælper dig med at sende håbløsheden og fortvivlelsen derhen, hvor peberet gror.

Mine hænder har ført nåle 1000vis af sting, her er jeg en erfaren brodøse, der ønsker at guide dig på vej.

Jeg vil vise og guide dig igennem dine første broderi sting, så du undgår for mange snuble tråde, men istedet får glæden at mærke.

Glæden over at KUNNE sy dit eget, om det er stort eller småt. Det er den VILDESTE følelse af tilfredshed, tro mig – jeg ved det og du vil snart vide det.

Så sidder du kære læser og kan mærke, hvordan lysten til at lære Franske knuder – Kædesting -Tungesting og et par stykker flere vokser, men du ikke helt ved hvor og hvordan du starter…så er mulighederne lige her, jeg er klar til at guide dig!

Den nye røde tråd i dit liv, den starter her med dit første broderi sting:

Kom igang her og nu med online undervisning - læs mereJeg glæder mig til at byde dig velkommen,
Brodøsen Karenmaria

Klassisk Kreativt Broderi Karen Maagaard