Jeg står på NÅLE for dig

_MG_9310-Edit WEB-2

 – der findes stoppenåle, hæklenåle og så er der de helt særlige nåle i høstakken,

…….fine blanke BRODERINÅLE.

Broderinålene kan med det rigtige håndelag bevæge sig op og ned gennem stoffet i næsten samme tempo, som hunden logrer med halen på en god dag…

Broderinålene kan forvandle kedelige overflader til udtryksfyldte decorationer til både hverdag & fest….

OG det er her du kommer ind i billedet – ja, dig kære læser!

Du kan nemlig på kort tid lære at få tråden gennem nåleøjet og selv brodere lige det udtryk, der skal til for at blusen/kjolen/puden/tasken/billedet/sæt-selv-et-ønske-ind får et nyt og frisk pust.

Når du og nålen først kommer igang med at kombinerer skygge-quilt, kædesting og andre spændende teknikker, ja så går verdenen omkring dig i stå.

Selvom nålene er spidse, og du måske frygter samme skæbne som Tornerose, så fortvivl ikke. Du vil mærke et lille prik i ny og næ – men der er slet ikke tid til at råbe AV (eller knap så pæne ord) for du er dybt optaget af noget meget vigtigere.

AT SKABE DIT EGET kreative udtryk!

Nålene vil blive rødglødende og det eneste der gælder om er; at komme videre med broderiet. Tro mig, det kan gå hen og blive en afhængighed, så det er på helt eget ansvar at gå ind i broderiets verden!

Når du klar til at komme med på den nye bølge indenfor det kreative håndarbejde
– Ja, så lukker jeg dørene op og står på nåle for dig med viden, ideer og materialer og du vil gå derfra med blod på tanden og lyst til at fortsætte med egne projekter!

……

Hvornår?

Lige om lidt….kun et klik og du kan gå igang

lær broderi online