YES woMAN

032

Jeg så filmen Yes Man med Jim Carrey for en del år siden og den har sat et par spor i hukommelsen.

I grunden underligt at filmen har påvirket mig, for jeg er hverken den helt stor Jim Carrey fan eller hang til skrup skøre amerikanske comedies. Brodøse-mor med to børn får rigelig af ‘falden-på-halen’ komedie i bedste sendetid, kan jeg godt afsløre…

Hvorfor er det så, at mine tanker ofte falder tilbage på Yes Man?

Filmen, hvor hovedpersonen undervejs skal sige YES til alle spørgsmål, istedet for det sædvanlige NO. Det bringer selvfølgelig Jim Carrey ud i de mærkværdigste oplevelser. Jeg tror, du næsten kan se det for dig 😉 Men det er jo netop, da han går nye veje alt det spændende og gode begynder at dukke op i hans liv, og det har sat både tanker og handling igang hos mig.

Tro mig, det giver i den grad eventyr i dagligdagen at sige YES til næsten alt, hvad der kommer af invitationer, spørgsmål og udfordringer!

Alt lige fra nye venskaber, spændende samarbejdspartnere, ny læring og mange muligheder logikken ikke selv kunne komme frem til.

Så iført flæsebesat YES-hat og silkekjole fortsætter jeg min vandring af små og store Margueritruter. For det er nemlig lige præcis på disse finurlige kringlede (om)veje, jeg finder inspiration til nye broderier, nye produkter og nye fortællinger!

  online broderi undervisning

YES, jeg glæder mig til denne nye rejse !