Sommerpostkort fra Brodøsen – Digesvaler på Ordrup Næs

19554283_1481160791950830_5727267496601888455_n


Nogle gange skal bilen blot køre en halv time fra basen og så føles det som at træde ud i et helt land, det danske landskab har mange facetter.

Igår gik turen til det smukke Ordrup Næs, der ligger på Vestsjællands kyst. Her har istiden skubbet godt frem og tilbage med sten og jord og et lille Næs er blevet til.

Vi gik frejdigt afsted og lavede badutspring mellem fårenes efterladenskaber, lyttede til lærkernes sang mens de hang stille i luften samt mærkede vinden blidt i ansigterne.

Jeg følte mig FRI som fuglene, her midt ude i ingenting!!

Total nydelse at kigge ud over havet og se kystlinien mod nord og syd.

Det, der virkelig fangede min opmærksomhed, var digesvalerne. Jeg har aldrig bemærket dem før, men de fløj afsted i høj fart for at finde føde til ungerne, som sad inde i sandskrænterne, hvor rederne er.

Sikke en trafik og sult!!!!

Dagens postkort er en digesvale lavet i Kædesting på filt. Jeg har arbejdet med tre forskellige typer Kædesting for at skabe variation i broderiet.

Kædesting er skønne at arbejde med. Det er hurtigt at lave motiver og stemninger med en lille vifte af stingene….vil du også mestre denne teknik, så kan du lære mere her:

 


 Mindful Embroidery Masterclass - online broderi undervisning

Vi ses et sted i broderiets verden, Kærligst Brodøsen

Klassisk Kreativt Broderi sommerpostkort Klassisk Kreativt Broderi sommerpostkort Klassisk Kreativt Broderi sommerpostkort