Strandløver – Søstjerner – Sommerpostkort

19657092_1482048268528749_838214348486242131_n

Når hverdagene leves i den pulserende storby med al dens aktivitet og ståhej, så nyder jeg naturen og især stranden ekstra meget når fridagene gør det muligt!

Lige nu i skrivende stund sidder jeg helt tæt ved vandkanten og nyder strandens eneste badene strandløve og løvinde – mine børn- samt lyden af bølgernes friske skvulpen.

Indimellem lunter jeg lidt frem og tilbage for at finde smukke sten og skaller, de er altid tiltrækkende når de glimter i solens skarpe stråler, og lommerne bliver fyldt gang på gang!

Tiden står stille og jeg trækker vejret godt ned i lungerne for at få havluften helt ud i storetåen og et lille lager til vinterdagene inde på stenbroen.

Dagens broderi er af et søstjerne fund fra forleden, kreeret med forskellige knudeteknikker blandt andet mine favorit franske knuder 😊😊😊

Tiden mellem bygerne, der går og kommer i den danske sommer, er perfekt til at starte på nye broderier, skal du igang med nål og tråd, så er den lette vej lige her:

Lær at brodere hjemme i stuen – sommerhuset – campingvognen med online undervisning, der viser sting for sting hvordan du skaber magi med franske knuder og andet godt fra havet.

 Mindful Embroidery Masterclass - online broderi undervisning

Vi ses et sted i broderiets verden, Kærligst Brodøsen

Klassisk Kreativt Broderi Klassisk Kreativt Broderi Klassisk Kreativt Broderi Klassisk Kreativt Broderi