Tag med på MORMOR ruten – et sikkert sommerhit!

20031864_1492763967457179_5393309227163511424_n

 

Den kendte smukke margueritrute rundt i det danske land er denne sommer blevet overhalet indenom af et nyt fænomen: Mormor ruten!

Mine børn og jeg har sørget for at besøge deres mormor ( altså min mor, du ved), der hvor hun nu har været, og indimellem lavet pitstop hos andre mormødre.

Det er et hit!

Vi er blevet forkælet med hjemmebag og mormormad fra morgen til aften…og hvem nyder ikke grydestegt kylling, nye kartofler, hjemmelavet agurkesalat, rabarber kompot og brun sovs…! Mine tænder løber i vand bare ved tanken.

Indimellem måltiderne er der blevet snedkereret i værkstedet med Bedstefar, spillet ludo og kort i lange baner for ikke at glemme de mange turer til skov og strand.

Brodøsen har overladt spille aktiviteterne til børn og bedsteforældre og spadseret ud af landevejen, for at få vind i håret og samle appetit til næste mormorret.

Her i grøftekantsdanmark er der eventyrligt smukt lige nu. Kornet står rank og fyldigt på markerne og gør sig klar til høst. Der er stadig lidt sang tilbage i fuglene og står jeg helt stille kan græshopperne høres i ny og næ.

Kornblomster – Margueritter – Valmuer

Blomsterne står og pynter flot og farverigt i rabatten og som du ved, så ELSKER jeg blomster.

Dagens Sommerpostkort er med inspiration af de røde Valmuer, billederne siger vist alt!

Skal du lære lidt fra din mormors tid, så er broderi en oplagt mulighed, her er en hyggelig aktivitet til både sommer og vinter – børn og voksne.

Følg linket til mormor broderi-ruten….