Få FLOW i din kreativitet - det starter med et sting!

_DSC0447

Arbejdsbordet er fyldt med garn i alskens farver og stof i et væld af kvaliteter. Der er en lille ø med glasperler og palietter omkranset af hatteslør og vintage blomster. 

For folk der aldrig arbejder med en eller anden form for kreativ håndværk, så kan et fyldt arbejdsbord ligne en stor uoverskuelig rodebutik MEN det er helt forkert, for der er system i bunkerne.

Brodøsen ved lige nøjagtigt, hvor hun skal finde den blanke silketråd, perlerne og uldstoffet, der skal dekoreres......og i et snuptag er et nyt projekt påbegyndt og DEN KREATIVE PROCESS er sat igang.

Broderi tager den tid broderi har brug for, det er ofte en del timer med fordybelse mens arbejdet med materialerne og udtrykket former sig. I disse timer sidder jeg ofte og reflekterer lidt om stort og småt, tankerne og nye ideer flyver rundt imellem hinanden som efterårsblade der hvirvles op når vinden tager fat. Lidt efter lidt falder både blade og tanker på plads i et nyt mønster og ny form, der går en prås op for Brodøsen.

DET HELE HÆNGER JO SAMMEN 
- alt mit arbejde, erfaring og viden kan sættes sammen i et program, der gør dig til en særlig kreativ brodøse...det hele starter med et sting

online broderi