Hvordan Et Gammelt Lørdag-Aftens-Minde Bliver Til Broderisting I Din Verden

c128f6ea-fc1b-4c2a-a458-ea0c5f44f658


Det var en lørdag aften i midtfirserne


Aftenerne var ved at blive mørke lidt ligesom nu og mon ikke også det regnede udenfor på en vaskeægte efterårsagtig måde.

Indenfor i varmen blev der sagt “værsgo”  af min mor rundt omkring i huset og min far, bror og jeg bevægede os mod køkkenet.
Det var en lørdag aften og vi skulle ha´….kan du gætte det?….
LØRDAGSKYLLING den legendariske ret dengang i firserne akkompagneret af kartofler i fad og noget gemüse. Hvis vi var heldige bestod menuen også af Viennetta vaniljeis (isen med fine lag af chokolade i midten) til dessert eller vi fik lov at lave popcorn.
Uhh, det var noget vi alle kunne lide - et sikkert hit!

Her sad vi så - en helt almindelig familie i et helt almindelig parcelhus på en helt almindelig lørdag aften. Og alligevel har maden, den hyggelige stemning og familien fra min barndom sat sig som et minde, der dukker frem og fylder mit system med GLÆDE.

Idag er det min mors fødselsdag (endnu engang tillykke mor!) og i den anledning skal familien samles. 
Mine børn kan nærmest ikke vente med at give hende deres gave. 
De har nemlig fyldt en bog med foto’s på gammeldags maner - billeder, der viser de bedste minder fra alle weekenderne og ferierne sammen i vores sommerhus gennem de sidste 14år. 
Vi lever så meget vi kan i nuet, men at finde øjebliksbillederne frem er noget ganske særligt og historierne myldrer frem på nethinden
-kan du huske da vi….
-der var også dengang da….
-ihhh, hvor ser du cute ud……
-Bedstefar og Mormor så ret unge og glade ud da vi…..

Minder på tværs af generationer og minder vi har for os selv, det er til tider en kunstform at huske på dem alle…heldigvis hjælper facebook med nu til dags!
Som fx her til morgen, hvor et opslag om et af mine allerførste facebook live på Klassisk Kreativt Broderi for 3år dukkede op på skærmen. 

Broderi videoer, det er super sjovt herfra Brodøsens stol. Tænk, hvor let det er at dele det kreative budskab og inspiration ud til hele verden blot ved et par tryk på start/stop og del knapperne!

Idag her 3år senere, laver jeg stadig facebook live (efter en kort kunstpause) men nu i en lukket gruppe på min engelske platform Poetical Artist. Og du er hjertelig velkommen til at være med og dele dine broderi ideer, spørgsmål og viden så broderikunsten kan flette sig sammen på tværs af både by- og landegrænser. Og hvem ved, måske får vi skabt nogle uforglemmelig gode øjebliksbilleder der vil sætte sig fast som skønne minder….

Følg linket nedenunder og kom med…

Imorgen søndag kommer der en ny video fra herfra. 

Indtil da står det i familiens tegn med flag, sang og lækker lørdagsmad - nok ikke den klassiske kylling, men helt sikkert et nyt minde til fotobogen.
De bedste hilsner fra Karenmaria