Den Glade Brodøse Slår Til Igen

mermaid rigtig

Ja, jeg slår selvfølgelig hverken til 'Søren' eller i bolledejen...

....men vil gerne slå hovet på sømmet og slå fast at:

Brodøsen her på siden er særdeles glad og ualmindelig taknemmelig for alle de små og store vidundere som folder sig ud dag for dag.

Det er lææææænge siden du sidst har hørt fra mig og meget vand er løbet gennem åen. Faktisk er vand lidt af et tema, da min aller første bog udgivet kort før jul foregår dybt under vandets overflade sammen med den lille havfrue og alle eventyrets personligheder.

Taknemmelighed, det er det som fylder mest i mit indre. For da jeg satte mig for at skabe og udgive en bog startede en spændende rejse med alverdens hjælpere, oplevelser og finurligheder undervejs. Jeg lagde sten for sten på denne rute uden helt at vide, hvor det vil føre mig hen og hvilke udfordringer der ville dukke op på turen. 

Nu er bogen udkommet og jeg er stolt som en brodøsemutter, da det er et lille kærlighedsbarn af en lidt mere firkantet slags end mine menneskebørn. At få æren af at vise eventyrriget frem gennem mine kreative broderier til H.C. Andersens tekst oversat til engelsk, er noget som gør mig glad.

Glad er jeg samtidig over at Kunstavisen 1/2020 har skrevet dette (og mere i selve magasinet) i deres boganmeldelse:
 

“Der var engang en tekstilkunstner med fuldtidsjob i tøjbranchen, som gik i stå.
Midt i en tango. Krop og sjæl sagde fra overfor en hektisk hverdag.
Så Karenmaria Margareth klippede båndet til otte-til-fire jobbet, og fandt vej til en anderledes livsform, hvor farverigt, kreativt kunstbroderi gav hende nyt fodfæste. 

Nu har hun udgivet bogen The Little Mermaid – Creativity Flow & Mindfulness Training, hvor hun inviterer læseren med ind i kunsthåndværkets healende frirum.


En ny stemme
I en række eventyrligt broderede illustrationer til H.C. Andersens billedrige fortælling om Den Lille Havfrue viser Karenmaria Margareth nye poetiske veje for broderikunsten.
Inspirationen finder hun dels i naturen, dels i litteraturen, og i tilfældet her gennem en række unikke undervandsfotos af René Bruno Nielsen, som betød, at hun dristede sig i en ny retning med nål og tråd, mere organisk, mere fabulerende. Altid frigjort fra konventioner i sit formsprog.”


.......

Og hvad skal der så ske nu??

Jo ser du, jeg slå armene ud og dørene op for salg af min bog, på den måde kan mit kreative budskab sprede sig som ringe i verdenshavene.

Hvordan får du fingrene i bogen er måske din første tanke?

Det er såmænd ganske let følg linket her og jeg sender smukke hardcover bøger ud til dig der bor i DK

Sales page: The little Mermaid

Hvis du mere er til e-bøger, så følg dette link og få straks mulighed for eventyr og broderi

e-bog - the little mermaid

Snip snap snude og tip tap tønde - nu kan en ny historie begynde....

...nål og tråd er nu igen igang med eventyrbroderi og så småt er jeg startet på H.C. Andersen's eventyrlige fortælling om Nattergalen - det vil jeg fortælle meget mere om både her og ellers på Facebook, hvor ord og billeder ofte bliver delt....

Indtil vi skrives ved igen, ønsker jeg dig en fortryllende mandag.

Kærlig hilsen fra Karenmaria