Slip FARVERNE og dit indre LEGEBARN løs!!

46510586_1946471642313828_7885446581204287488_n

Slip FARVERNE og dit indre LEGEBARN løs!!

Det skal være sjovt at gå ind i dit/det kreative rum, med plads til høj musik eller dyb stilhed alt efter hvordan temperamentet er 😉

Dit kreative rum er er frirum, hvor du kan åbne op for skaberkraften og nyde legen og at gå på opdagelse med materialer og udformninger uden et særligt produkt for øje eller en deadline.

Det er her i dette frirum, hvor alt er muligt og du kan give slip på egne begrænsninger.

Jeg ved af egen erfaring, at processen i at åbne op for mit eget indre kreative rum kan tage både tid og være ganske grænseoverskridende. Men fortvivl ikke for der er megen læring på den kreative rejse, også udenfor papiret og bag scenen.

‘Jeg er ikke god til at tegne’

Det er én af mine gamle overbevisninger, der holder mig tilbage fra overhovedet at prøve - helt skørt!

Men jeg har i godt 20år været inspireret af cirkler på alle mulige måder - kunst - beklædning - bygninger.
Derfor har jeg de sidste måneder fra tid til anden fundet mit tegnedrej og passer frem fra gemmerne og malet cirkler!!!

Indenfor denne ramme har jeg sluppet farverne og mit indre legebarn løs. Jeg har bevidst gået udenom alle former for fare teorier og istedet fulgt min indre intuition, for det giver i min kreativ process langt mere mening.
Hvert billede er derfor et øjebliksbillede af min stemning - humør - følelser istedet for et konstrueret og tænkt udtryk.

Prøv du selv at finde egne eller dine børns farver frem og mal/tegn med den stemning du har lige her og nu, bare giv los og se hvad der sker - det er en leg og det er for nydelsens skyld ❤️❤️❤️ God fornøjelse