Nysgerrighed og dit indre legebarn, hvordan bruger du det i dit arbejde?

_DSC0355

Nysgerrighed og dit indre legebarn,
hvordan bruger du det i dit arbejde?

I mit arbejde, uanset om det er som kunstnerinde, formidler eller som konstruktør, så er det vigtigt med et kreativt frirum.

Et sted, hvor jeg kan slippe logikken, strategierne og målskemaerne.
Et sted, hvor jeg kan skrue op for mit indre legebarn, følge flowet af ideer og påhitsomhed med det eneste formål; at kigge mig nysgerrigt omkring og se, om der er noget spændende, der fanger øjet.

Mit tredje øje er mit kamera, med opmærksomhed og nysgerrighed tager jeg væk fra skrivebordet og ud i naturen. Der, hvor jeg kan fornemme skovens dybe stille ro og blive dus med himlens fugle.

Her kan jeg trække vejret dybt og næsten glemme alt omkring mig, mine tanker for en velfortjent pause for jeg gør brug af andre sanser.

Med tre øjne beskuerne jeg årets gang i de små detaljer. Helt tæt på får motivet nye former, farverne bliver forstærket og strukturen bliver særlig sanselig.

Foto safarierne både korte og lange, gør mig glad - min nysgerrighed bliver stimuleret og i legen kommer der måske nye ideer frem, det vil tiden vise :-)

Jeg fortæller om min kreative arbejdsproces i videoen via linket, god fornøjelse.Mindful Embroidery Masterclass: Mindful Embroidery Masterclass - DK


_DSC0347.jpg

_DSC0352.jpg