Jeg ved, hvor der findes....

_DSC0289

...en have så skøn!

Det er en form for hemmelig have, hvor der er højt til himlen og fyldt med liflig fuglefløjt såvel som biernes summen og sommerfuglenes blafren.

Jeg kender et sted, der har en god dybde af stilhed, så roen kan trænge ind i selv den mest fortravlede krop eller larmende sind.

For her midt imellem himlens højde og stilhedens dybde er der en overflod af frodige farverige blomster, som blot med et enkelt blik stimulerer hele det sansende væsen.

Liljen, en af havens dronninger, står prægtig med sin skønhed og symbolik for både frugtbarhed, jomfruelighed, død eller kærlighed til ens elskede.

Liljen fanger min opmærksomhed, og jeg bliver nærmest suget ind i blomstens midte med de bløde kronblade og fængende støvdragere.
Jeg dvæler ved synet og får trang til at mærke blomsten mod min hud og blive ét med den farvestærke og fabulerende organisme.

Kameraet fiskes op af tasken og jeg zoomer ind på detaljerne for at fange det stoflige udtryk og lidt af naturens helt egen magi.
Det gemmes i et klik og et digitalt øjebliksbillede, inden den bløde sensommer brise bringer blomsterhavet ind i en ny komposition.

Liljernes tid er nu forbi. 
Hverdagshymnen er igen igang.
Højhastighedstoget med uddannelse og jobs buldrer derudaf.

De dybe samtaler ved bålet i de lyse sommernætter, solens blink over det dybblå hav og feriens dage, hvor stilhed, afslapning og nydning kunne flyde sammen til en fornemmelse af evighed.
Alt dette er nu blot en erindring og skygge af fortiden
...og dog, gennem min blomster broderiarbejde kan jeg danne en ny fornemmelse af nutiden gennem fortiden og mærke en let berøring af den skønne have og sommerens lethed.
Herfra bydes efteråret velkommen på ny!

Med sommerlige hilsner fra Brodøsen Karenmaria

PS...!!!

😍Julen sig nærmer....
...i hvert fald, hvis du gerne selv vil kreere unikke julebroderier!
🎄🎄🎄

Jeg har lavet et online program med skabeloner, instruktionsvideoer og opskrifter til 8 forskellige pyntelige julerier.
Læs mere om konceptet her i linket og kom fluks igang med dine egne kreative broderier. ✨✨✨


_DSC0127
_DSC0275
_DSC0052
_DSC0278
_DSC0044
_DSC0285
_DSC0091
_DSC0276
_DSC0277