Organisk geometri - én af naturens vidunderligheder!

_DSC1523

Jeg indrømmer det blankt, jeg kan ikke få nok...
....af naturens altid inspirerende omskiftelighed i udseende og mønstre.

Jeg kan gå den samme daglige tur og alligevel se og sanse noget nyt hver gang:
*En ny vinkel
*Et nyt perspektiv
*En ny form
*En ny nuance af grøn - brun - rød - hvid eller blå

Og så er der de dage, hvor jeg tager på eventyr til nye steder.
Her opfyldes jeg af indre jubelsang og begejstring over alt det ukendte mit blik kan få lov til at gå på opdagelse i.

Den dag, hvor bøgen var på nippet til at springe ud og anemonerne stadig stod i fuld flor, da begav jeg mig afsted til et smukt sted ved Furesøen.

Mine sko var spændt godt på fødderne, kameraet indenfor rækkevide, termoflasken med kaffe i rygsækken og jeg var klar til at bevæge mig afsted med et åbent sind.

Og for VIRKELIG at opdage og udforske stedet satte jeg tempoet ned, så selv skovsneglene havde mulighed for at overhale mig. Det kræver nemlig sit for en til tider begejstret og ihærdig kvinde (aka undertegnede) at være tilpas langsommelig, så det faktisk ER muligt at SE og MÆRKE omgivelserne. Det er en livslang øvelse i at sammenflette tålmodighed og nysgerrighed, måske også du kender til det?? 

Det var vandkanten, som tiltrak mig på denne tur. At lade blikket glide ud over søbredden, finde horisonten og forskellige punkter med ro selv i bølgernes bløde bevægelse.

Himlen var skarp lyseblå, solen skinnede med sit klare forårs lys og vinden holdt vejret, hvilket skabte de fineste genspejlinger af træer og krat. Det ene idylliske landskabsmotiv efter det andet synede sig frem for mig.

Organisk geometri - mit eget sammensatte begreb - blev for alvor synlig, da jeg stod med tåspidserne næsten ude i søen for at tage et foto af sceneriet, og med et hurtigt blik kiggede ned for ikke at få våde sko.
Netop HER opdagede jeg et levende mønster skabt i kombination af vand, vind og de visne siv stykker, som lå side om side, vuggende mod breddens krumninger. De lige linier dannede en smuk og spændende organisk formation, sådan én som kun naturen kan skabe! 

Jeg havde fundet og fået mit inspirations kick - nu var det tid til at nyde kaffen, lade blik og tanker flyve frit i selskab med fugles mangfoldige forårssang - vel vidende, at en dag vil disse mønstre finde vej til mit kreative broderi...indtil da må du nyde en lille fotorejse!

....eller måske du faktisk gerne vil lære alle mine bedste teknikker, så du selv kan få fra inspiration til broderi??
Følg linket HER og få adgang til din første video eller følg linket HER og læs mere om hele mit online program.

God fornøjelse i både naturen og det kreative rum,
kh Karenmaria